Palvelevaa ja asiantuntevaa perämoottorien ja sisämoottorien myyntiä Turussa

Meiltä myös monet muut veneilytarvikkeet

Meillä Venetelakka Ramstedtilla on tarjolla kattava tuotevalikoima erilaisia tarvikkeita veneilyyn. Tarjontaamme kuuluvat muun muassa moottorit, veneet, navigointilaitteet, merkkivaraosat, öljytuotteet, veneenhoitotuotteet, nestekaasut sekä kaikki yleiset veneilytarvikkeet.

Hoidamme myös myymiemme tuotteiden asennukset ja huollot. Ota meihin yhteyttä tai tule käymään, jos haluat hankkia esimerkiksi huippumerkin sisämoottorin tai perämoottorin. Myynti Turussa palvelee sinua liikkeessämme osoitteessa Vanha Kakskerrantie 29. Katso kaikki yhteystiedot ja aukioloajat, niin jutellaan lisää tuotteista, joita tarvitset.

Suzuki, Honda, Yanmar ja muut moottorit joka veneeseen

Vietät aikaa vesillä lähinnä kalastellen, pidät vauhdista, veneilet järvellä tai merellä, käytössäsi on avovene tai kunnon matkavene, haluat varmasti valita oikeanlaisen moottorin.

Meiltä löydät hyvän valikoiman veneen moottoreita joka lähtöön. Edustamme useita tunnettuja merkkejä, kuten Suzuki, Honda, Yanmar ym., joista löytyy varmasti sopiva sekä pieneen että isompaan paattiin.

Ohesta löydät eri merkkien moottorihinnastot. Tutustu ja lähetä meille tarjouspyyntö tai tiedustele lisää. Autamme ilomielin sopivan moottorin valinnassa.

Perämoottorien ja sisämoottorien huoltopalvelu

Olemme myymiemme merkkien valtuutettu huoltoliike, joten meillä huollatat moottorit takuuvarmasti taitavissa käsissä. Oikein tehty huolto voi pidentää koneen käyttöikää parhaimmillaan monilla vuosilla, se myös takaa moottorille hyvän jälleenmyyntiarvon.

Eritoten perämoottorin syyshuolto on tärkeää, jotta vene starttaa keväällä siten kuin pitääkin. Muista siis varata huoltoaika! Sen voit tehdä kätevästi täällä.

Huollamme myös kaikki muut tuotteet, jotka meiltä hankit, niiden koko elinkaaren ajan!

Merkkivaraosat – nekin löytyvät meiltä

Meiltä saat myös kaikki merkkivaraosat edustamiimme merkkeihin. Varaosat-sivulla voit tehdä kätevästi tiedustelun tarvitsemistasi osista täyttämällä nettilomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä vuorokauden kuluessa.

Myös nämä kaikki palvelut tarjoamme Sinulle

Telakaltamme löydät lisäksi veneen laituripaikat, joten kysy ihmeessä venepaikkaa, jos sille on tarvetta. Palvelemme myös veneen telakointi- ja säilytystarpeissa. Esimerkiksi veneen talvisäilytys onnistuu lämpimissä ja kylmissä halleissa, katoksen alla sekä ulkona telakka-alueella.

Parasta veneilyyn ja vesillä viihtymiseen – tervetuloa asiakkaaksi!

Olemme täyden palvelun venetelakka hyvien kulkuyhteyksin varrella. Käänny puoleemme, kun etsit niin perämoottorin myynti- kuin muidenkin veneilytarvikkeiden myyntipaikkaa Turussa. Tarjolla on mitä mainioin valikoima tuotteita ja asiantuntevaa palvelua.

Hoidamme kaikki myymämme tuotteet koko elinkaaren ajan

Moottorit, Veneet, Navigointilaitteet, Merkkivaraosat, Tarvikkeet, Öljytuotteet, Veneenhoitotuotteet, Nestekaasut sekä yleiset veneilytarvikkeet

Lataa moottorihinnasto: Suzuki, Honda, Tohatsu, Yanmar

Lähetä tarjouspyyntö